Μόδι, Δήμος Βόλβης, Τ.Κ. 57014, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: (+30) 23970.51620
Fax: (+30) 23970.51621

Συνήθεις Ερωτήσεις

Παρακαλώ διαβάστε τα παρακάτω πριν μας αποστείλετε μήνυμα.

Ποιοι είμαστε;
Η εταιρία MODAGRI Tech ιδρύθηκε το 2008, ως συνέχεια της MODAGRI Plants με σκοπό να καλύψει τους επαγγελματίες του χώρου στο κομμάτι του εξοπλισμού, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κατασκευής και συντήρησης ενός κήπου.Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αποτελεί το επόμενο βήμα της εταιρίας μας στην επιλογή της να απευθυνθεί με αμεσότητα σε επαγγελματίες του χώρου σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας;
Η πολιτική της Modagri Tech, όλα τα χρόνια της λειτουργίας της, είναι το σύνολο των οικονομικών συναλλαγών με τους πελάτες της να πραγματοποιείται μέσω καταθέσεων, των αντίστοιχων ποσών, μέσω Τραπέζης.
Πόσο σύντομα θα γίνει η παραλαβή της παραγγελίας μου;
Η παράδοση της παραγγελία σας στην διεύθυνση που μας δώσατε, πραγματοποιείται αμέσως μετά τον έλεγχο διαθεσιμότητας των προϊόντων που παραγγείλατε (για την οποία θα ενημερωθείτε με email), σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 3 ημερών.
Γιατί δεν εμφανίζονται τιμές στα προϊόντα;
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του χώρου και γίνεται μόνο χονδρική πώληση. Για να δείτε τις τιμές των προϊόντων μας και να κάνετε τις παραγγελίες σας online, κάντε εγγραφή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στο newsletter μας.
Πως θα γίνω μέλος στο modagri tech eshop;
Στην αρχική σελίδα του modagri tech, επιλέξτε είσοδος και συμπληρώστε τα στοιχεία για την εγγραφή σας. Επίσης επιλέξτε την εγγραφή σας στο newsletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για κάθε καινούριο προϊόν ή καινούρια προσφορά του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Πως θα λαμβάνω το τιμολόγιο μου;
Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελία σας, λαμβάνετε στο email σας προτιμολόγιο της παραγγελίας που κάνατε. Το τιμολόγιο, αποστέλλεται μαζί με τα προϊόντα που παραγγείλατε.

Επικοινωνία

captcha

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.